Annonse

NÅR FACEBOOK IRRITERER MEG GRENSELØST!

Lovebugs ♥

Er dere klare for å bli litt irritert? Eller ikke bare litt, men såpass irritert at dere kommer til å få lyst til å rive av dere huden? Hahaha!

Jeg slutter aldri å forundre meg over enkelte ting som skjer på Facebook, og hvor vanvittig irritert enkelte folk på Facebook kan gjøre meg. Dette er en arena for irritasjon og en arena for å luke ut folk du bør slette fra vennelisten. Sorry ass, men om man gjør noen av de åtte punktene under her er det rett ut. Punktum! 

Jeg ler! Er dere klare?

1. Når Facebook-venner deler en lenke til en bolig på finn.no UTEN å kommentere innlegget. Jeg blir sååå nysgjerrig, og da snakker vi en såpass stor nysgjerrighet at jeg begynner å klø i huden. Jeg MÅ bare finne ut hvorfor de deler denne lenken!! Er det fordi de har kjøpt denne boligen selv? Er det fordi de selger den? Eller er det for å dele boligen som bestemoren til Magda fra Brumunddalen har lagt ut for salg, som ikke er så lett å selge fordi den er full av mugg i kjelleren, og at den derfor trenger å få litt ekstra oppmerksomhet på Facebook!?? Skjønner dere eller? Jeg dør av nysgjerrighet liksom, og flere ganger har jeg søren meg vurdert å sende en privat melding til folk jeg egentlig ikke kjenner, KUN for å finne ut hvorfor boligannonsen deles på face. LOL!

2. Nummer to henger rimelig greit sammen med nummer en, for også her sniker nysgjerrigheten seg innpå. Man har de menneskene som sjekker inn på legevakten eller sykehuset UTEN å kommentere eller fortelle hva som har skjedd. Altså.. Det går bare ikke an. Skal man først sjekke inn på akuttmottaket midt på lyse dagen, MÅ man faktisk formidle til alle på Facebook hva som er galt. Verst av alt er dem som i kommentarfeltet om noen spør, forteller at de ikke ønsker å snakke om det. SÅ HVORFOR I ALLE DAGER SJEKKET DU INN, IN THE FIRST PLACE??? Arrrrrg.. Jeg blir sur av å tenke på det!

3. «What goes around comes around, bitch!» Åjda.. Her har det skjedd nåkke.. Her er det noe galt som ikke er riktig, men hva er det som er galt? Hvem er bitch?? Hva har skjedd? Det får man selvfølgelig ikke vite, noe som forøvrig er bra. Man skal ikke henge ut mennesker på Facebook på den måten, men da er det strengt tatt ikke nødvendig å slenge rundt seg med sure setninger som omhandler en eller annen du ikke takler trynet på. Her er det eneste riktige å gjøre å konfrontere vedkommende det gjelder personlig, uten å dele noe som helst på face.. «Jeg er så forbanna skuffet. Jeg trodde vi var venner«.. GRRRRR.. SLUTT!! 

4. Når man bruker Facebook som et sted til å spy rundt seg med elendighet, har man misforstått Facebook. «Jeg sliter max, jeg har det så vanskelig. Jeg klarer ikke finne meningen med livet og alt raser sammen.» Her er det noen som følger opp med et spørsmål om hva som skjer innimellom masse trøstende ord, men så viser det seg at vedkommende ikke ønsker å skrive hva som er galt på FB. Altså vettu faen meg hva.. Om du er såpass keen på oppmerksomhet rundt elendigheten din at du poster en status på face, må du søren meg fortelle alt!

5. Denne hører godt sammen med nummer fire, man har nemlig også dem som skal syte og klage på Facebook til enhver tid. Hver eneste status omhandler hvor kjipt alt er eller hvor dritt personen har det.. NEI! NEI! Ikke gjør sånn.. Ikke bruk Facebook som en slags psykolog! Om man faktisk sliter, finner man den støtten man trenger hos familie, venner eller en psykolog. Å dele en drøss av statuser på Facebook som omhandler hvor kjipt du har det er ikke greit. Da har det gått for langt, og da har man kommet dit at man MÅ oppsøke hjelp i form av noe annet enn likes!

6. Innsjekk på SATS irriterer meg grønn. En gang i blant er helt ok, men så har du de der som sjekker inn hver jævla dag. Jada, vi har fått med oss at du liker å holde deg i form og flott er det, men trener du for deg selv eller trener du for Facebook? 

7. Hahahha.. Nummer syv er min favoritt – jeg blir så FLAU av denne type mennesker.. Dem som på død og liv skal dele ALT som skjer til en hver tid, og samtidig få frem hvor tilsynelatende fantastisk denne personen har det. Når man oppdaterer face med så mange statuser som under her på én og samme dag, DA er det gale. LOL!

«Off to work. I LOVE my job»
«Klar for suuuperdigg lunsj på den superdigge jobben min, livet smiler»
«Holy shit jeg er mett etter den fantastiske lunsjen. Treretter og greier, men ikke sukker. MÅ jo holde formen, hihihihihi»
«Snart ferdig på jobb, gleder meg til date night med den kjekke, herlige og fantastiske kjæresten min som jeg skal gifte meg med»
«Schæsten min <3»
«I rushtrafikken i min nye bil. Rushtrafikk i fin bil er innafor, juuhuu»
«Yeeeey, gjør meg klar til kveldens date med den stilige mannen min» (her lastes selvsagt opp en baderomsspeil-selfie i samme slengen)
«Ute og nyter en bedre middag med verdens beste kjæreste som er så kjekk og snill! Nå blir det treretter og en god bordeux og masse kvalitetstid og kosemoseoverdose»
«Phuuu, hjemme igjen og stappmett etter middagen. I morgen starter jeg dagen på SATS klokken 7, hihihihi»
«Natta»
«Off to the gym. Gleder meg til å svette litt» 

MY GOD dere skjønner greien, sant? Skyt meg!

8. Og så har du de som teller ned tiden.. Disse er omtrent de verste som finnes på facebook. «798 dager igjen til ferie, can’t wait», «702 dager igjen til ferie, yessass«, skjønner dere?? Kutt ut med den forbanna nedtellingen.. Vi har fått med oss at du skal på ferie om en evighet fra nå! Vi har også fått med oss at du har termin i juni! Nå er vi i desember, og du trenger ikke fortelle Facebook hver jævla dag at det nærmer seg termin. «Juuhuuu, 12 uker, 3 dager, 14 timer, 11 minutter og 7 sekunder igjen til vi får møte vårt lille vidunderlige nurk. Ååå som mamma gleder seg! Åh, hihihi, mente 10 minutter og 46 sekunder.. hihi, åh, 45, 44, 43, 42, 41…» NEI!!!

Phuuu.. Nå er jeg så sjukt irritert, hahahah! 

Fortell meg, folkens.. Hva irriterer dere aller mest på Facebook? 

SMASK ♥

Almost forgot.. Om dere er i Oslo i morgen MÅ dere få med dere DETTE eventet! Det blir sååå gøy!


Annonse