Annonse

NÅR MAN ER PÅ SITT LYKKELIGSTE!

Du Bergen, du Bergen.. Jeg elsker deg!

Som jeg har nevnt ved flere anledninger, så er jeg en evig Bergenspatriot. Det er denne byen som står mitt hjerte aller nærmest, og det på tross av vind og vær. I dag har været vært skiftende, og på et tidspunkt begynte det søren meg å hagle, haha. Halgle? I juni? Jaja.. Det tok ikke lange tiden før solen tittet frem, og da benyttet vi anledingen til å være skikkelige turister. Vi tuslet rundt i sentrum og hygget med god mat, før vi dro utover til Gamle Bergen. Jeg har lenge hatt et ønske om å ta Dennis med ut hit – til et av de mest sjarmerende stedene i verden. 

Gamle Bergen Museum er et minne om gamle dagers Bergen. På 1800-tallet var Bergen Europas største treby og hadde et særpreget bymiljø med tett trehusbebyggelse, gater, torg og smug. Friluftsmuseet har 55 trehus fra 1700-, 1800- og 1900-tallet, hvorav de fleste opprinnelig har stått i Bergen sentrum.

Det er rett og slett helt magisk å tusle rundt her i disse nydelige små gatene. Man har muligheten til å ta turen innomhus, for å se hvordan de levde fra 1700 -1900- tallet, og i tillegg få muligheten til å se hvordan alt fra skjønnhetssalongen til kolonialen så ut på den tiden. Dette synes jeg er så spennende og interessant, og Gamle Bergen Museum har alltid vært en av mine favorittplasser i Bergen.

Jeg har så mange gode minner herfra fra barndommen – for en tur hit var obligatorisk når sommeren meldte son ankomst. Å kunne ta Dennis med rundt i disse vidunderlige omgivelsene gjør noe med meg – jeg koser meg så vanvittig, og kjenner meg ekstra lykkelig. 

Dagen i dag har vært så fin, det er det ingen tvil om.. Bergen i mitt ♥

Skjørt fra StyleConnection (coming soon) // Skinnjakke fra BLK DNM // Brooklyn Tee fra StyleConnection HER // Palm Sweat fra StyleConnection HER // Snapback fra H&M // Strømpebukse fra TopShop 

Nå skal vi ut og spise på China Palace, haha. Det er faktisk bare i Bergen man får skikkelig digg kinesisk mat, og akkurat i dag frister det noe innmari. Og dere? Vær så snill.. Sånn for deres egen del.. Ta en tur innom Gamle Bergen en eller annen gang i løpet av livet, ok? Dette museumet MÅ oppleves ♥

Nyt søndagen, darlings! You rock my world ♥

SMASK

Annonse