Annonse

NÅR MAN SETTER HIMMEL OG JORD I BEVEGELSE…

 

//Annonse

Yo babes ♥

Vi er vel ikke lei av noen supre julegavetips riktig enda, er vi vel? Jeg regner med det er flere som meg der ute, som enda ikke har begynt på julegavehandelen, og mangler du en gave til typen, brodern, onkel, bestefar eller pappa? Eller en annen mann i omgangskretsen, bør du lese videre.. 

I morges satt jeg altså himmel og jord i bevegelse for å få Dennis til å engasjere seg i dagens blogginnlegg.. En barbermaskin er virkelig en ypperlig gave, men det blir kjekkere å tipse når man faktisk har sett den in action. Var den så bra som forventet? Lugget den? Var den skånsom mot huden? 

Kristin: «Dennis, gidder du å bare holde maskinen litt sånn som det der, og holde den litt sånn, sånn at jeg kan ta et bilde?» 

Dennis holder den ikke som han skal!

Kristin: «Jamen hallo?? Kan du holde den litt sånn?? Og hold den helt i ro! Jeg prøver jo å ta et bilde her da!«
Dennis: «Altså.. Skal jeg få teste denne her nå eller? Jeeez, du har nok bilder nå«

Dennis tester. Jeg tar bilder. 

Kristin: «Var den bra? Sant den var bra? Den var bra sant? Funker det? SJEKK den maskinen da!! Tøff maskin da, Dennis. Sant? You like?«
Dennis: «……….»
Kristin: «Jeg visste det! Du liker den kjempegodt«

Dennis ser på meg og himler med øynene…

Dennis: «Joda, den var fin den«
Kristin: «Kan du si litt mer enn det? Jeg prøver liksom å anbefale noe her..«
Dennis: «Åhåj.. JA, den var fin. Den lugger ikke, noe som er kjempebra, OG den fjerner absolutt alt hår som ikke skal være der, på en effektiv og behagelig måte.. Fornøyd nå?«
Kristin: «Veldig fornøyd. Supert, vennen.. Dette ble bra!«

Jaddaaaa, haha!

Maskinen er altså godkjent av Dennis, og i følge han en tipp topp maskin! Dere finner den hos bl.a Clas Ohlson, Elkjøp og Netonnet – både i butikk og på nett HER!

Hva kjøper dere til disse flotte mannfolka i år, forresten? 

Løøøøv ♥

Annonse