Annonse

NÅR MAN VINNER HEDERSPRISEN…

Kjære venner, en riktig god fredagsformiddag ♥

I går var det som dere vet duket for Vixen Blog Awards, og i år var jeg faktisk skikkelig nervøs. Jeg har vært urolig i flere dager, for i år var det så utrolig viktig for meg å stikke av med en pris. Jeg har jobbet så hardt, både med å skape en seriøs business, men også når det gjelder å engasjere seg i samfunnsdebatten, sette viktige tema på dagsorden, være et medmenneske, og ikke minst ta opp kampen mot det intense kropps- og skjønnhetspresset.

I 2016 gjorde jeg rett og slett så godt jeg bare kunne, jeg har virkelig vært mitt ansvar bevisst, og for alvor innsett at min stemme betyr noe. Jeg vet at jeg gjør en forskjell, men problemet er at jeg ikke er spennende og «klikkvennlig» nok til å nå ut til så mange som jeg burde. Det høres kanskje rart ut, men jeg vet så inderlig godt hva media fokuserer på, hva de mener bør frontes, og det er alt annet enn mine meninger og hva jeg står for. Tenk hvor mye vi kunne utrettet om fokuset var et helt annet… Tenk hvor mange ungdommer vi kunne «reddet» , om media bare for én gangs skyld kunne se bort ifra klikk og penger, og faktisk fremme saker som er viktige, og ikke nødvendigvis klikkvennlige!

IMG_0120

Jeg ser det hver dag, jeg ser hvor ødelagt dagens unge blir av sosiale medier, av bloggernes normalisering av plastisk kirurgi, og hvordan det ødelegger livet deres. Jeg snakker daglig med jenter ned i 10-årsalderen som ønsker å fikse på utseendet sitt, og som er villige til å gjøre alt for å bli like «perfekte» som sine forbilder – bloggerne, og det river meg opp innvendig. Jeg har vært i dialog med ansatte på Ullevål Sykehus, som på ukentlig basis får jenter inn på operasjonsbordet med infeksjoner i arr og sår, som et resultat av både dårlige nose- og boob jobs, fillers gone wrong og brazilian buttlifts, som er gjort på shady klinikker hvor de fikk inngrepet til en billig penge.

Jenter gjør hva som helst for å bli «perfekte» , uten å tenke konsekvenser, og antall inngrep som blir gjort stiger i takt med den stadige ansvarsfraskrivelsen hos bloggerne. Jeg kan ikke fatte og begripe at verken blogghus eller media faktisk tar tak og setter ned foten, og det er her jeg i hvert fall prøver å gripe inn og si STOPP! Jeg lover dere at jeg aldri skal slutte å kjempe…

Jeg vant ingen pris i kategoriene jeg var finalist i, men jeg vant den prisen juryen mente var den jeveste av alle. En hemmelig hederspris, rett og slett – Juryprisen! De syntes det var på sin plass med en egen pris, som skulle gå til en som hadde utmerket seg gjennom sin stemme og sin merkevare på en forbilledlig måte.  Til en person de mener bør hedres, og til en blogger som tar rollen som forbilde på alvor!

Da jeg skjønte at det var meg de snakket om, ble jeg helt målløs. Jeg så jo ikke denne komme, og hadde for å være helt ærlig begynt å fordøye det faktum at det ikke ville bli noen pris på meg i år heller, haha.

IMG_0131-3

IMG_0119

Sweat Dress fra egen kolleksjon HER

Not this time.. I år ble det pris, en viktig pris som jeg er ekstremt takknemlig for. Det er en stor ære, og jeg kan ikke få takket juryen nok for at de valgte å gi denne prisen til meg.

Takk til alle dere som har heiet på meg, og som støtter meg. Som gir meg daglig motivasjon og inspirasjon til å fortsette – kjære venner, dette er vår pris. Om dere ønsker, kan dere se hele utdelingen og takketalen min 54 minutter ut i denne videoen HER, så får dere både se og høre hvordan juryen begrunnet sin avgjørelse, og hvordan jeg reagerte.

Nå skal vi komme oss opp og ut. Butikken venter på meg, og i dag er den åpen fra 12.00 – 18.00 ♥

Sees senere, skjønninger.

Annonse