Annonse

NÅR MANDAG IKKE LENGER ER DAGEN JEG LIKER MINST…

Mandag, mandag, mandaaag!

Før var mandag dagen jeg likte desidert minst, men nå er mandager ok+. Kan det kanskje ha noe med at jeg har blitt mor å gjøre? Og at det etter en helg med høyt og lavt, kaos, lek, moro, gøy, mat i håret, mat på gulvet, tusj på klærne og en full skittentøyskurv, er bittelitt digg å sende mini avgårde i barnehagen? Er det lov å si sånt, i det hele tatt? Haha! Jeg sa det! Jeg gjorde det, bare… For selv om jeg elsker å tilbringe tid med barnet mitt, så elsker jeg barnehagen, hehe!

I dag er det akkurat 1 måned til mini fyller 2 år, og jeg skjønner ikke hvor tiden blir av. Det er vel ikke en eneste mamma der ute som ikke føler på det samme, og faktisk så synes jeg at hele året har rast forbi i rekordfart. At vi har hatt et helt år med pandemi og levd mer eller mindre i lockdown, er helt villt å tenke på, men nå håper jeg at vi skal komme oss tilbake til livet sånn vi liker det aller best.

Jeg savner å reise, jeg savner å klemme, jeg savner å være sosial, og jeg savner business-møter utenfor Teams eller Zoom. Jeg er drittlei av Covid og Antibac, og jeg er garantert ikke alene. Derfor blir jeg ekstra provosert når jeg ser at folk fortsatt reiser til syden, til Dubai, og til utlandet generelt. Kan vi ikke bare se til å legge inn forbud mot alle unødvendige reiser? Jeg fatter ikke at det fortsatt er mulig å reise dit man vil! Det finnes ikke noe mer egoistisk, og jeg blir så forbanna irritert. Bah!

Ellers er jeg i ganske godt humør, altså, hah! Måtte bare ha en liten utblåsning her, og det gjorde godt! Hva er dere mest lei av, og hva savner dere mest? Og ikke minst… Hva gleder dere mest til, når verden blir «normal» igjen?

I dag går dagen med til planlegging av uken, mails og betalinger av regninger! Akkurat slik en mandag skal være…

Ønsker dere alle en superfin dag – skap dere en skikkelig fin start på uken ♥

Annonse