Annonse

NÅR NOK ER NOK!

Hjelpes!

For et merkelig døgn dette har vært..

Så mange tanker og følelser på én og samme gang, samt en real motivasjonsboost fra de beste leserne en kan tenke seg. Tusen takk for at dere oppmuntrer, og bidrar til å løfte meg opp fra kjelleren – jeg har ikke vært der så lenge, men lenge nok til å forstå at jeg aldri vil havne der igjen. Jeg trives virkelig ikke der nede, og jeg gjorde som de aller fleste av dere anbefalte – å la rotet og agendaen ligge hjemme, for så å sette kursen mot en 30 dagers lang ferie. 

Hotellet ble booket en halvtime før boarding, men nå er vi på plass, og det føles helt riktig. Jeg er sliten av reisen, og sliten av hele dette sammenbruddet, om jeg kan si det sånn. Jeg har jo vært et vrak det siste døgnet, og det var godt å få ut alt jeg har gått og stresset med, gjennom tårer og frustrasjon. Nå kan jeg liksom legge det bak meg, for jeg har lært at nok er nok, og at det er ok å ikke strekke til på alle plan til enhver tid. Det er ok å ikke klare alt!

Vi ligger nå i sengen – trøtt, klam og jævlig, men med en øl i hånden, godt mot, og pasta levert på døren. Lenge leve roomservice, ass.. Det beste på dager hvor man ikke orker å forlate rommet, og nå gleder vi oss max til å sove. I morgen skal vi våkne av oss selv.. Vekkerklokker er strengt forbudt!

Natta, fininger! Takk for at dere er så himla fine!

LOVE YOU ALL 

Annonse