NÅR JEG ER PÅ SHOPPING…

Happy FriYAY, rockeboller ♥ Det er så deilig med alle de glade snapsene dere sender meg – spesielt på arbeidsukens siste dag, siden det ser ut til at dere er ekstra glad og blid. Hva fredagen gjør med oss, eller hva?

Jeg tenkte å vise dere hva jeg har shoppet her nede til nå, og jeg tror dere kjenner meg såpass godt at det dere nå får se ikke kommer som et sjokk, hehe. Her er det nemlig lite av designervesker og fancy solbriller – det som fanger min interesse er morsomme tøfler, søte kulepenner og annet festlig stasj, som rett og slett gjør hverdagen litt mer sprudlende og fargerik!

Discokule-koppen med sugerør blir perfekt til fest. Jeg solgte jo sånne i butikken min også – i gull og sølv riktignok, men denne her i lilla og blå slår de andre ned i støvlene. Hjelpes så fresh den er, haha! Jeg fant den på Claire’s, og der fant jeg også disse superfine coverne til iPhonen. Det er jaggu ikke lett å finne freshe cover til iPhone 7+ på hjemmebane, men her er utvalget helt topp. Nå blir telefonen min fin og happy!

Og så har vi disse altfor søte tøflene da… Jeg fikk som nevnt bestemme, så da endte Dennis og jeg opp med unicorns og harepuser på føttene. Jeg vet ikke om han følte seg så veldig maskulin med disse sukkersøte fluffy greiene på beina, men det får bare være, haha. Jeg elsker dem, og fant dem til en billig penge på Ale-Hop!

Solen skinner fra skyfri himmel i dag, og etter jeg har fått unna litt jobb, skal vi ut i solen og kose oss. Kanskje vi til og med klarer å snike til oss litt brunfarge? Man føler seg jo litt freshere med litt sommerglød i ansiktet ♥

Hva står på planen deres i dag, fininger? Behandler fredagen dere bra så langt? Og hvordan går det med dere på vestlandet? Jeg blir jo litt bekymret når jeg hører om både orkan og jordskjelv, og i det hele tatt!

Nyt dagen – I LOVE YOU ALL ♥

Og folkens? Hvis dere mener at jeg fortjener å bli nominert til Vixen Influencer Awards, blir jeg skikkelig glad om dere nominerer meg HER ♥