Annonse

NÅR ET SAMFUNNSPROBLEM BLIR TATT PÅ ALVOR

Vi har kommet en lang vei, folkens… Og når ett av de største samfunnsproblemene våre faktisk blir tatt såpass på alvor at politikerne tar grep – nei da blir jeg rett og slett stolt!

For dagens umenneskelige kropps- og skjønnhetspress er faktisk ett av våre største samfunnsproblemer! Unge jenter brytes ned hver eneste dag – vi får alle en daglig påminnelse om at vi ikke er gode nok som vi er, og vi ser en økning blant jenter i alderen 15-20 år med psykiske lidelser. Influencere har en stor del av skylden – og dette er nå blitt fakta. Vi vet at dagens påvirkere som ikke er sitt ansvar bevisst bidrar til dårlig selvfølelse blant spesielt kvinner, og dette er vi flere som jobber hardt for – hver eneste dag – for å gjøre noe med. Ulrikke er bl.a. en av dem som er en tydelig og flott motstemme til galskapen, og i går var vi i møte med selveste Barne- og ungdomsministeren, Linda Hofstad Helleland, på hennes kontor. Dette er nok noe av det største som har skjedd så langt i min bloggkarriere – at en av mine hjertesaker når helt frem til statsråden!

Møtet var svært givende, og vi fikk pratet om alt fra utfordringer til eventuelle løsninger. Jeg kan ikke gå nærmere inn på hva som ble diskutert, men at dette temaet/problemet får mye fokus og oppmerksomhet fremover, er det ingen tvil om. Jeg er så glad!

Nå søker jeg etter deres historier! Jeg vil høre historiene til dere som har bikket under for kroppspresset, til dere som har det vondt, til dere som sliter, og om årsakene til dette. Til dere som har følt dere «presset» til å legge dere under kniven – til tilfeller hvor det ikke gikk som håpet på, men også om dere faktisk følte dere bedre. Dere vil forbli anonyme om dere ønsker, men historiene er så viktig for å kunne jobbe videre med dette. Jeg blir ekstremt takknemlig om dere sender en mail til meg: kristin@styleconnection.no

Jeg har mottatt mange caser og kommentarer allerede – noen av dem står på trykk i boken min, meg jeg vil så gjerne høre enda mer, for vet dere hva? Sammen kan vi gjøre en stor forskjell ♥

I kveld blir det førpremiere av Camp Kulinaris, middag og moro med alle deltagerne og geniene bak produksjonen. Jeg er så spent på å se den aller første episoden, og ikke minst til å møte hele gjengen igjen!

Ønsker dere alle en nydelig torsdag! Snart helg ♥

Annonse