Annonse

NÅR SINNATAGGEN MØTER VGTV

Aloha ♥

Jeg har akkurat avsluttet et spennende telefonmøte med en organisasjon i London, men selve inngangen til dette møtet – eller telefonkonferansen, som det heter så fint, gikk ikke helt smertefritt, haha. Man skal jo ringe et nummer, ikke sant? Og så skal man taste inn en konferansekode. Jeg tastet inn for harde livet, og fikk da følgende melding på øret; «Please record your name after the tone» . Jeg gjør som jeg får beskjed om, og etter jeg taster firkant hører jeg plutselig; «Thank you, you are now entering the conference as a leader«! Leder? Jeg? For hele telefonkonferansen?

«Nei, neeeeei, neeeeeei«, roper jeg høyt – stresset som jeg er, før jeg febrilsk prøver å avslutte samtalen. Da tikker det inn en SMS fra manageren min, som inneholder noen ler-seg-ihjel-emojier, mens han sier at han hørte at jeg ropte «Nei, neeeei, neeeeeei» før jeg forsvant! Mitt lille utbrudd ble altså hørt i konferanserommet i London, hvor der satt en møteklar gjeng og ventet på meg… Jadda – helt kanon dette her, haha!

Tidligere i dag var jeg her:

Jeg ble nemlig invitert til en liten samtale med to fine frøkner i VGTV, som holder på med en reportasje som gjør meg rasende. Dette handler selvsagt om noe som har med endring av utseendet å gjøre, og dere vet jo hvor hissig og trist jeg blir når jeg ser hvor påvirket unge jenter har blitt, og hvor mange som velger å legge seg under både kniven og sprøytespissen. Mer om dette i denne lille snutten som kommer ut om noen dager, men først kan vi jo ta en liten titt på snapshotsene jeg tok fra VG-huset. Litt hverdagssnaps er jo alltid innafor, ikke sant?

Sånn ser det altså ut hos VG – om noen skulle lure, haha…

Nå er jeg skikkelig sulten, og skal gå i gang med å lage ett eller annet digg til lunsj. En wok, kanskje? Med masse sopp? Mmmmm!

Talk later ♥

Annonse