Annonse

NÅR STØVUGING BLIR GØY

Annonse: Dyson

Endelig er det dags for å skrive litt om produktet jeg har hatt høyt oppe på ønskelisten i en hel evighet. Neida, det er ikke et par nye sko eller smykker, men verdens råeste og mest effektive støvsuger. Da jeg så den på reklamen i fjor, kunne jeg nesten ikke tro mine egne øyne, og jeg fikk umiddelbart bloggnettverket mitt til å ta kontakt med Dyson for å høre om de kunne tenke seg et aldri så lite samarbeid.

Jeg ventet i spenning, og da Dyson ønsket å gå videre med dette, var jeg helt i ekstase. Ikke bare fordi jeg skulle få muligheten til å teste dette råskinnet av en støvsuger, men fordi det også åpnet seg en gylden mulighet til å teste flere produkter fra Dyson. Jeg hadde ikke vært borti dette merket tidligere, men jeg fikk fort erfare at dette var kvalitet til fingerspissene. Makan! At det går an å lage så mange fantastiske produkter som gjør livet bittelitt bedre!? Jeg elsker Dyson!

Denne støvsugeren – Dyson V11 Absolute –  er seriøst livets støvsuger – det har faktisk blitt gøy å støvsuge etter vi fikk denne i hus, og til og med Dennis tar i et ekstra tak her hjemme siden det har blitt så mye lettere. Den tar liten plass, den er batteridrevet som gjør at man slipper det evige stikkontakt-problemet, og man kan enkelt ta den med seg rundt i alle rom!

Vi har laget en liten video hvor jeg deler enda mer av min begeistring. I tillegg viser vi dere hvor enkelt det er å ta støvsugeren med seg rundt i huset, og hvor tidsbesparende det er. Nå har ikke vi verdens største leilighet, og da tar det heller ikke så lang tid å støvsuge i utgangspunktet, men likevel… Det tok nesten dobbelt så lang tid å støvsuge stue, kjøkken og trapp, med vår vanlige støvsuger.

Hvis du bestiller Dyson V11 Absolute her, får du en 100 dagers prøveperiode hjemme! Det er søren ikke verst… Det handler om å gjøre husarbeidet lettere og kjekkere, og det har vi så definitivt klart med denne super-støvsugeren her. Selv om vi har renholder annenhver uke, må vi jo vedlikeholde underveis, og da er det deilig at det kan gjøres kjapt og effektivt med Dyson!

Man støvsuger med tre ulike innstillinger. Trenger du ekstra trøkk bruker du «Boost» – da har batteriet litt kortere levetid, men til gjengjeld får man den aller beste sugeevnen. «Eco» er den funksjonen som er smartest å bruke om du skal støvsuge hele leiligheten, slik at batteriet varer ekstra lenge.

I tillegg til at støvsugeren leverer så det holder, ser den jo også ganske kul ut. Og igjen – den er så lett å ta med seg rundt! Det aller beste er at man slipper å bruke støvsugerpose, og at man faktisk kan se når det er på tide å tømme beholderen. Det blir lettere å holde det rent, og ikke minst – det er mer miljøvennlig.

Dere finner denne geniale saken HER!

Elsk på Dyson!

Dennis støvsuger faktisk i skrivende stund, og i kveld blir det julefilm og kos i sofaen. Jeg begynner faktisk å kjenne at julestemningen sniker seg innpå, og det er SÅ deilig!

Ønsker dere en strålende kveld ♥

Annonse