Annonse

NÅR VI KRANGLER…

//Lokal tid: 00.53

Hallaisen, darlings.. Haha.. Nå skal vi snakke om noe skikkelig idiotisk!

Når Dennis og jeg krangler, så krangler vi skikkelig teit. Jeg vet ikke om man egentlig kan si at man krangler teit, men det gjør i hvert fall vi.. Begges største svakhet er at vi kan være veldig sta, men denne staheten dukker som regel bare opp under en krangel.

Dagen i dag var satt av til hygge i Universal Studios. Vi hadde håpet at de allerede hadde kicket i gang Horror Nights i forbindelse med Halloween, for det er jo begrenset hvor gøy denne parken kan være når man allerede har vært igjennom den ved flere anledninger. Likevel er det jo hyggelig å tusle rundt og prøve seg på noen rides om man tør, men før vi i det hele tatt hadde entret parken var krangelen i gang. Hva som utløste det hele husker jeg ikke, så det sier jo litt om hvor idiotisk denne krangelen var, og enda mer idiotisk er det som jeg skal fortelle dere nå..

Stabeist en og to NEKTET altså å innrømme feil, og ingen av oss ville si unnskyld. Vi ble bare surere og frekkere mot hverandre, og vet dere hva det resulterte i? En lynkjapp runde gjennom parken, drittsure i blikket, og med en meters avstand mellom hverandre.. Vi tok ÈN ride, fortsatt drittsure, og det var det. Jeg løp rundt med kameraet for å skape blogginnhold, og Dennis holdt på med sitt. Herregud så sur jeg var.. Herregud så sur Dennis var.. Så denne lille runden som varte i underkant av en time, kostet oss nesten 200$ i kombinasjon med en sikkelig teit krangel. Steike ta så latterlig.. 

Det var først da vi kom til hotellet vi så smått begynte å bli venner igjen, og da vi gikk ut for å spise for noen timer siden, var alt back to normal. Vi tok en skål, sa skikkelig unnskyld til hverandre for en helt patetisk oppførsel, og endte opp med å ha en superduperhyggelig kveld på tross av en veldig dårlig start. LOL!

På tross av at jeg var pottesur og forbanna, fikk jeg tatt et par-tre bilder som dere ser under her. Det var virkelig på tide med litt påfyll i bloggarkivet, og bare for å legge til en liten notis, så er jeg faktisk fly forbanna bak de smilene under her. Jeg måtte faktisk konsentrere meg skikkelig for å ikke vise frem både geipen og fingern, haha!

Nå tar vi enda en gang kvelden.. Jeg føler jo for pokker at det eneste jeg sier til dere er «god natt», så det skal bli skikkelig godt å komme hjem til norsk tid.

Sees om litt, fininger 

Klem i fleng

Annonse