Annonse

NAVNEFEST OG STRESSET MAMMA

Skippertakspersonen slutter aldri å overraske… Som dere vet har jeg en uvane som går ut på å utsette alt til siste liten… Sånn har jeg alltid vært, og på et mirakuløst vis, er det som regel når jeg står overfor et enormt tidspress, at jeg presterer best. Det er helt sjukt hvor mye jeg faktisk får gjort når jeg setter inn det siste panikk-giret, og selvfølgelig måtte det bli sånn mht. navnefesten også.

For joda… Lille Falk skal ha navnefest. I morgen!! Og den stressa mammaen fikk i siste liten invitert gjester via sms, og booket et lokale. Selve seremonien hadde vi jo meldt oss opp til for flere måneder siden, og for å være ærlig, hadde jeg glemt hele opplegget. «Mom of the year» – prisen går herved ikke til meg, haha.

Så… Da det plutselig tikket inn en mail fra Humanetisk forbund om at den store dagen nærmet seg med stormskritt, var det på tide å få fingeren ut. Og det brennkvikt!

Så i går var det på tide å få på plass festantrekket! Denne mammaen hadde jo ikke en gang tenkt at lillemann måtte være pyntet til fest, men takket være Tise, klarte jeg å finne den nydeligste festdrakten i riktig størrelse. Jeg kastet meg i bilen og suste mot Lillestrøm hvor festdrakten befant seg, og vipps var i hvert fall antrekket i boks. Hurra!

For å sørge for at det blir ekstra mye å gjøre – bare sånn at jeg blir så stresset som det er mulig å bli – skal jeg bake alle kakene selv. Jadda! Men det gleder jeg meg faktisk skikkelig mye til. Hvor gøy er det vel ikke om jeg faktisk får det til? 3 kaker, cupcakes, marsipankuler og oreo pops? Ønsk meg lykke til! Det er noe jeg trenger nå for å si det mildt, haha.

Listen er på plass, og den har vært med meg i hele dag. Jeg har vært ute på ærender siden klokken 10.00 i dag morges, for det er jo ikke bare kakene jeg skal lage selv. Jeg skal også lage bordkort og litt annen dekorasjon, og hvis alt går etter planen blir det skikkelig, skikkelig fint. Gelder meg til å vise dere senere!

Nyt lørdagen, fine mennekser. Måtte den behandle dere bra ♥

Annonse