NEDTELLINGEN HAR STARTET… 5 DAGER IGJEN!

Jeg gleder meg altså så ufattelig mye til denne kjæresteturen vi legger ut på om bare fem dager! Jeg har sommerfugler i magen, og kjenner reisefeberen sniker seg innpå, og kan nesten ikke vente til vi sitter på Gardermoen med en øl mens vi venter på boarding. Det er jo faktisk på Gardermoen eventyret starter…

Denne gangen går turen til London ♥ Dette var julegaven fra Dennis til meg, og nå skal kjærleiken pleies. Bare oss to i en av de kjekkeste byene i Europa. Han og meg. Null stress. Bare kos! Can’t wait! Det er flere år siden vi var i London sist, og jeg gleder meg til å reise tilbake. Nå prøver vi å planlegge turen litt i detalj – vi skal ikke være der så lenge, og ønsker jo å få så mye ut av turen som mulig, uten at det blir stress. Det viktigste er å ha kjekke ting på planen, men at det ikke er for mye til at man må rushe på kryss og tvers gjennom byen. Det viktigste er god mat og romantikk – og kanskje litt vintage shopping?

Jeg vet at mange av dere har vært i London både en og to og tre ganger, og nå håper jeg at dere vil dele deres beste tips med oss! Vi kommer nok mest sannsynlig til å bo i Shoreditch, som er etter min mening det mest urbane og hippe området i London. Èlan Café og Sushi Samba står på planen, og selvfølgelig en liten tur til Camden. Ellers er det ikke så mye som er skrevet ned på listen enda, og nå er jeg på jakt etter unike tips! Ikke Oxford Street og Piccadilly, liksom – det trenger vi liksom ikke oppleve enda en gang…

Så… Har dere noen restaurant- og café-tips? Noen tips til supre vintagebutikker? Er det noe vi bare se? Alle tips tas imot med stor takk og slengkyss ♥

Love you all!