Annonse

NEDTELLINGEN HAR STARTET…

Om bare syv uker og tre dager, setter jentegjengen kursen mot min favoritt destinasjon – Hemsedal, og jeg har allerede begynt å glede meg så mye at jeg nesten ikke klarer å sove. Når jentene samles her oppe er det alltid tipp topp stemning fra morgen til kveld, og det er ingen andre steder i hele verden jeg heller vil feire nyttårsaften enn nettopp her. For hva er vel bedre enn en nyttårs-langhelg med snø, pudder, afterski, gode venner, peis, kalkun, og hyttekos? Jeg vet ikke om noe annet som er bedre ihvertfall, og så er det jo noe med det at det som regel går rett vest når man skal feire nyttår i storbyen. Derfor, kjære lesere, vil jeg komme med en anbefaling som går ut på at dere drar de deilige kroppene deres til fjells til nyttår, og velger dere Hemsedal er det ett sted dere vil bo- Nemlig herlige Hemsetunet! Dette ligger midt i sentrum, man er i nærheten av ALT, og leilighetene er så koselige at man føler man bor i den koseligste hytten. Vi velger ihvertfall alltid å bo her, og hvis dette høres kjekt ut for dere, kan dere sjekke ut nettsiden til Hemsetunet HER.

Wooohooooo, SOM jeg gleder meg! Håper vi sees der, folkens, med mindre dere har andre planer?

Vi er forresten godt i gang med redigering av kveldens Snikk Snakk, og dette blir jo bare… Nei jeg har ikke ord. Hahaha

Løøøøv

Annonse