Annonse

NEEDED

God morgen, herligheter ♥

All good in the hood? 

Vi ligger og chiller i sengen etter en herlig middag ved stranden, Dennis med iPaden på fanget, og jeg med macen, og jeg synes disse stundene, etter å ha skravlet hull i hodene på hverandre en hel dag, er så herlige… Når vi bare slapper av ved siden av hverandre, uten å si et ord, og bare forsvinner inn i en egen verden av enten filmer, shopping, inspirasjon, mail eller blogg. Bare sånn for en liten time før vi går tilbake til å være sosiale igjen…

Jeg har nå klikket meg inn på både den ene og den andre nettshoppen på jakt etter ett eller annet.. Jeg vet nemlig som regel aldri hva jeg vil ha før jeg faktisk ser det, og da jeg scrollet meg forbi disse heelsene tenkte jeg bare at dette var heels jeg MÅ ha. Cheetah-print lenge leve, liksom, og selvom jeg synes at dette printet har en tendens til å bli greit tacky på høye hæler, synes jeg allikevel at det funker som pokker på de her. Enig? Jeg mååå ha noen sånne hæler, sant? Sant jeg må? 

Finner jeg ikke noen tilsvarende her i paradis, klikkes disse definitivt hjem, og forhåpentlig vis ligger de klare på posten når jeg lander i Norge. Ikke det at jeg får brukt dem med det første, men plutselig sniker sommeren seg innpå, og da blir disse perfekt til sene kvelder i kombinasjon med solbrune legger, og en gigantisk oversized skjorte med belte i livet. 


Buy them HERE

Men folkens? Sånn mens jeg har dere her, så vil jeg bare minne dere på at min aller beste, nydeligste, heiteste, herligste, snilleste, og deiligste Belinda (aka Darth Vadar) har bursdag i dag, så da håper jeg at dere alle vil si gratulerer, og rope høyt HURRAAAA. Det fortjener hun nemlig, og hvis det er noen som har noen flagg liggende, så synes jeg vi alle skal vaie i vei. Hurramegrundt for TIDENES bursdagsbarn ♥ FOR en kvinne!

Belinda? Jeg beundrer deg herfra til evigheten og tilbake, jeg er ubeskrivelig glad i deg, og er din ALLER STØRSTE FÆNS I HELE DITT LIVET!

Måtte dere alle få en helt fantastisk dag ♥

SMASK

Annonse