Annonse

NEI, DET ER FAEN IKKE NORMALT!

Pheew… Jeg måtte bare få ut frustrasjonen min på video, så da kan dere lene dere godt tilbake, å høre etter på en svært engasjert bergenser i hele 12 minutter. Det er veldig mye frustrasjon, samt veldig mye skarre-R, men jeg måtte bare få ut litt steam foran et kamera…

Jeg NEKTER at kirurgiske inngrep skal normaliseres! Det er verken normalt eller greit at unge jenter legger seg under kniven like hyppig som de skifter truser. DAMN!

Legger ved dette bildet, jeg… Jeg vedder på at hun her har sett seg litt blind på eget utseende og antall operasjoner. Det er jo dessverre det som ofte skjer – at man ikke lenger klarer å se at nok er nok. Mye vil ha mer, er det ikke det man sier?


//Foto: YouTube

BOOOM!

Ønsker dere å lese tekster hvor jeg tar opp dette med plastiske operasjoner og usunne forbilder, kan dere f.eks. ta en titt på «Unormal som Normal«, og «Blogg burde bli forbudt«.

Og sånn helt på tampen blir jeg helt nødt til å sitere en klok Snapchat-venninne: «Når dagens generasjon dør, må de kildesorteres«! Tygg litt på den, dere…

Glad i dere, unike mennesker!!

Del gjerne med alle dere kjenner… Dette budskapet MÅ frem i lyset, og det skjer ikke via media da jeg ikke er klikkvennlig nok, LOL!

Annonse