Annonse

NEI, DET HANDLER IKKE OM Å VÆRE HELDIG!

Hallaisen mine fine ♥

Jeg ble i går oppfordret til å komme med et litt dypere innlegg, da det begynner å bli en stund siden jeg delte noen sterke meninger her på bloggen. Jeg elsker jo å by på meg sjæl, som dere vet, og åpne meg opp for dere, men det er jo ikke alltid man har noe på hjertet. Denne kommentaren fikk meg likevel til å tenke litt, og inspirere meg til å komme med en tekst med et litt dypere og mer personlig innhold, enn dagens outfit og neglelakker fra OPI, haha! 

Dette er faktisk noe jeg lenge har tenkt å skrive til dere. 

Jeg får ofte høre at jeg er heldig. «Åh, du er så heldig som får reise så mye», «du er så heldig som har en blogg», «du er så heldig som har egen kleskolleksjon», «du er så heldig som har samboer», «du er så heldig som har kjøpt leilighet«..

NEI! Jeg er ikke heldig.. Jeg har bare jobbet forbanna hardt for å komme dit jeg er nå.

Nå er det nok noen av dere som tenker følgende; «hah, yeah right, hun bare ble med på et TV-program, og vips så hadde hun en blogg, og et eget klesmerke«.. Feil! Min reality-deltagelse var på mange måter springbrettet, men gud som jeg har kjempet for å holde bloggen interessant og inspirerende – såpass inspirerende at jeg kan leve av den. Jeg har levd flere måneder uten inntekt, flere måneder med stress og panikk over å ikke ha råd til husleie, men så jobbet jeg på som pokker, la inn et ekstra gir, og gjorde alt som stod i min makt for å få endene til å møtes.

Jeg drømte og jobbet om hverandre. Jeg drømte større, jeg satset, jeg lånte penger, og tråkket gasspedalen i bånn. Jeg gav alt for å lansere StyleConnection – mitt elskede klesmerke – en drøm som har kostet blod, svette, tårer, høy puls, stress, og nesten 2,5 millioner kroner. Jeg har jobbet så sjukt hardt, dere aner ikke!

Man er heldig om man vinner i Lotto. Man er heldig om man har en sånn sinnsyk forbrenning, som gjør at kroppen aldri endrer seg på tross av hva man putter i kjeften. Man er heldig om man får «designe» en egen kolleksjon for en klesgigant, som man ikke trenger å ta noe som helst økonomisk ansvar for. Man er heldig om man er født inn i en styrtrik familie som alltid gir deg endeløse mengder med penger. Man er heldig om man aldri blir alvorlig syk, eller om man faktisk klarer å får barn om man ønsker det – for det er absolutt ingen selvfølge. Man er heldig om man bor i vidunderlige Norge, som regnes som et av verdens aller beste land.

Man er heldig om man får livet servert på et sølvfat, selvom man på den andre siden ikke er et snev av heldig – som aldri får møte livets mange utfordringer, som bidrar til å berike livet. Man er heldig om man får blomster helt uventet, om man blir møtt med et smil på butikken, om man har gode venner samt et tett bånd til familien, og om solen skinner i ferien..

Men man er søren meg ikke heldig om man oppnår noe godt her i livet, ved hjelp av hardt arbeid, en målsetting, ambisjoner og pågangsmot!

Man er ikke heldig om man vinner Idol, f.eks, for veien dit krever nok ekstremt mye. Man er ikke heldig om man har den mest leste bloggen i Norge, for det er pokker ikke enkelt å komme gjennom det mikroskopiske nåløyet. Det krever enormt mye, en vanvittig disiplin, og en evig kamp mot statistikken. Man er ikke heldig om man har stukket av med sjefsjobben i et attraktivt firma, for veien dit har vært lang, og man får ikke en sjefsrolle med mindre man har jobbet hardt for den. Man er heller ikke heldig om man får A på eksamen, for den har man nok jobbet sjukt hardt for, og man er heller ikke heldig om man har en flott kropp, som et resultat av hard trening. 

Jeg hater ordet; heldig! Jeg synes det på mange måter er et negativt ladet ord, som altfor ofte blir brukt i feil anledning. 

Noen ganger ser jeg at dem som ofte sier; «du er så heldig«, er dem som i mange tilfeller kunne ønske de hadde så mye mer. Dem som ikke er 100% tilfreds med livssituasjonen de befinner seg i. Dessverre hender det, at det er disse menneskene som ikke gidder å løfte en finger, for å oppnå det de ønsker aller mest. Som bare venter på at gode ting skal skje helt ut av det blå, og som aldri gjør en shit for å leve ut sine drømmer. Man er selv ansvarlig for egen lykke. Du er din egen lykkes smed. Hvis du ikke er fornøyd med livet ditt, er du den eneste som kan gjøre noe med det. Ansvaret ligger helt og holdent i dine egne hender, og hvis du ønsker å oppnå noe, må du gjøre noe med det, fremfor å sitte passivt tilbake.

Dette gjelder i hverdagslivet, arbeidslivet og også i kjærligheten.. Du må bare være villig til å hoppe i det, til å ta noen sjanser, risikoer, gjør noe du ikke liker, og samtidig utfordre deg selv, presse dine grenser, og leve litt kanten. 

Hopp inn i drømmene dine, slipp dine begrensninger, og nyt livet, kjærlighet, sjansene, risikoen og usikkerheten. Livet kommer ikke i reprise, livet er her og nå, og det er opp til deg å leve det livet du drømmer om. Har du et ønske om å flytte til det store utland? Flytt! Har du et ønske om å få en flat mage? Tren og spis sunt. Har du et ønske om å jobbe innenfor et bestemt yrke? Gjør det som skal til for å komme dit. Dette høres nesten litt brutalt ut, men det er dette som veldig kort fortalt er fasiten. Hopp i det! Punktum. End of story!

SMASK

Annonse