Annonse

NEI, DETTE ER IKKE ET SEXLEKETØY…

…SELVOM det ser sånn ut, haha!

De to spenstige greiene under her er altså noen kaktus-kulepenner, og jeg har ingen planer om å stappe dem langt oppi musa! Disse skal jeg skrive kreative notater med, og alt det andre rælet dere ser ved å scrolle seg nedover, ble altså med meg hjem fra Spania. 

Jeg vet ikke om det er lurt, eller helt på trynet å shoppe etter tre mugger med sangria, men én ting er sikkert som banken, og det er at jeg er sinnsykt fornøyd med stasjet som ble med meg hjem. Jeg dro med meg alt som jeg følte «snakket» til meg, og det ble en del ting, skal jeg fortelle dere, haha. 

Steike for en fargefest!! Dere kan jo bare se for dere hvor sprudlende kontoret mitt i den nye leiligheten kommer til å bli, for der skal både vegger males og spenstige pyntegjenstander på plass, i tillegg til at telefonen med ku-mønser skal få hedersplass på skrivebordet. Jeg håper den funker på ekte, haha! Da skal jeg søren meg gå til anskaffelse av et eget StyleConnection AS telefonnummer, som kobles direkte opp til denne telefonen. LOL!

Det beste kjøpet er definitivt sukkerspinnmaskinen. Hallo i luken, liksom.. Hvor awesome er det ikke å ha en egen cotton candy maker på kjøkkenet, hæ?? Jeg skal lage så mye sukkerspinn fremover at det tyter ut av ørene! Og så skal jeg invitere dere alle sammen på sukkerspinnaften. DÈT hadde vært noe det.. Hvordan jeg fikk med meg alt dette hjem er fortsatt et mysterium, og alle godsakene forblir nedpakket i koffert til vi overtar den nye boligen!

Mesteparten av rælet er fra Ale-Hop, resten er fra Zara Home og en eller annen interiørbutikk jeg ikke husker navnet på. Men Ale-Hop, dere.. Her snakker vi mekka for alle som lider av samlemani, haha. 

Så.. Hva synes dere? Mye gøy, sant? Slikt stasj som dette gjør meg rett og slett glad, og en vellykket shoppingrunde er dem hvor man får mye moro for pengene. Føkk designervesker, liksom.. Her kjører vi på med kulepenner som ligner på sexleketøy i stedet, hahahhaha!

Ellers da.. Fortell noe gøy da!? Har dere det fint? Er ferien over eller har den nettopp begynt? 

LOVE YA’LL 

Annonse