Annonse

NEON ON MY MIND

Shiiit så stappmett jeg er nå. Stappmett etter en utsøkt salat med pølse… Hvem spiser sånt egentlig? Salat med pølse… Joda, det må jo være meg… Jeg elsker pølse. Pølse er LIVET! På lik linke med saft, skjørt, lunsjkaker, rosa og neon! Saften har selvfølgelig kommet i glasset, smågodtet i skålen, og stanken av bensin holder sakte men sikkert på å forsvinne, og jeg kunne faktisk tenne på en sigg i sted, uten problemer. Hurra!

Kvelden er egentlig forbeholdt rydding, men jeg må jo allikevel bare vise dere litt mer av den kule neglelakken jeg hadde på meg i går. Jeg er jo hekta på neon, som dere alle sikkert har fått med dere, og denne neon oransje neglelakken fra TL Design (her), er intet unntak. 

Det fargerike og lekne uttrykket slike farger gir, passer meg perfekt, og er like fint til hverdags som til fest, til basics og til et mer fargerikt outfit. 

Ellers da? Har dere en bra fredagskveld? 

Jeg liker dere ♥

Annonse