Annonse

NEON REVOLUTION

Hei igjen, Superstars ♥

Nå har jeg sittet og lakket neglene mine neonrosa før jeg skal hoppe videre på SoBazaar’s event litt senere i kveld. Denne dagen MÅ faktisk bare ta seg opp noen hakk, for det her.. DÈT gidder jeg ikke. Haha! Mens jeg likevel er i gang kan jeg jo slenge ut noen bilder av denne lakken, samt resten av familien i OPI sin Neon Revolution. De som var på lanseringsfesten min fikk hvert sitt herlige utvalg av disse lakkene i goodiebaggen, og nå tenkte jeg like så greit å kjøre i gang en aldri så liten give away på nettopp denne samlingen, da jeg fortsatt har noen slike pakker igjen fra festen. 

Hva sier dere? Keen på 6 fantastiske neonlakker hjem i postkassen? Jeg deler ut 20 slike pakker til 20 heldige vinnere, og dere trenger ikke gjøre mer enn å legge igjen et lite livstegn i kommentarfeltet for å bli med i trekningen. Hurraaa for en liten sommerlig og fargerik oppmerksomhet! 

Var ikke dette litt gøy da? 

Jeg annonserer vinnerne på søndag, samme dag som vinneren av Shai konkurransen kåres, og det er superviktig at dere sjekker ut hvem som har vunnet på min Facebookside HER. Det er her jeg som regel annonserer dem som stikker av med spennende premier, men det er det dessverre ikke alle vinnerne som legger merke til. Stay tuned, sier jeg bare! Wuuhuuu ♥

Hva er planene for kvelden da, skjønninger?

LØØØV

Annonse