Annonse

NERDER PÅ TUR!

//I samarbeid med Elkjøp

Haha, okei..

Før dere fortsetter å scrolle dere nedover, skal dere bare være obs på at dette er et skikkelig nørde-innlegg, oki? Dette er for de spesielt interesserte.. De som er over gjennomsnittet interessert i elektroniske duppeditter og annet moro man finner på el-messe. Jeg ler!

De som følger meg på Snapchat, har fått med seg at jeg dro Bettyen med meg på messe for noen dager siden, og jeg må bare innrømme at vi hadde det vanvittig gøy. Når man ser for seg en messe hvor diverse Elkjøp-produkter skal presenteres, tenker man liksom at det kan bli litt traust. Hvor gøy kan det liksom være å tusle rundt på messe, for å titte på husholdningsartikler og vaskemaskiner? Men så finner man ut at det ikke dreier seg om vaskemaskiner i det hele tatt, men skikkelig festlige ting som kameraer og TV, spill, høytalere, og data. Nørd 1 og 2 hadde the time of their life, haha!

Vi snakker ELBIT-messen, som jeg ble invitert med på, for så å velge ut noen favorittprodukter jeg ønsker å skrive litt mer om. Det perfekte samarbeid, med andre ord ♥

Første stopp var Canon, og Canon hadde photo booth med festlige rekvisita, og photo booth er LIVET! Så vi ble stående hos Canon en stund, for å si det sånn.. Rettere sagt inni denne photo boothen, mens vi fikk gutta på standen til å ta bilder av oss, for så å printe ut galskapen som fikk bli med oss hjem. Vi ville aldri dra derfra, noe som må ha vært sjukt irriterende. To overbegeistrede bergensere kan fort bli for mye, haha! 

Og så gikk vi rett over «gaten» hvor vi fikk ta en titt på Polaroid Cube actionkamera, som er en soleklar Elkjøp-favoritt. Dette er rett og slett et knøttlite kamera som spiller inn video i Full HD, som er resistent mot vann og snø, og som enkelt kan festes der du måtte ønske med innebygd magnet. Nesten som en GoPro, bare mindre og ikke minst billigere. Det er noe å rope hurra for!! Jeg MÅ faktisk ha et sånt lite kamera, virkelig helt genialt når man er på reise, og skal lage stemningsvideo!

Vi tuslet litt videre i dette paradiset av spennende produkter, og tok turen innom Samsung. Her var det ikke bare de ville TV’ene som tok pusten fra oss, men også en festlig liten sak med navn Samsung Gear VR.

Dette er det sjukeste jeg har testet, og jeg skal love dere at Dennis ble misunnelig, da jeg kunne fortelle at jeg hadde hatt på meg et par «briller», som gjorde at jeg plutselig befant meg i en 3D verden (nesten som en simulator) sammen med Iron Man. HE HE! Da jeg stod der med disse brillene eller maskinen på hodet, følte jeg meg gammel, mens jeg samtidig sa, «woooooow, har vi virkelig kommet så langt med teknologien??«.. Haha.. Det skal ikke så mye til for å imponere meg, men denne lille duppedingsen var helt vill.

En sånn skal D-boy få til jul, så kan han sitte der og nørde seg i sofaen, med Iron Man og resten av Marvel-gutta like i nærleiken. Hahahaha!

Og så hygget vi litt ekstra med en digg is, før vi fortsatte på runden. På dette tidspunktet var vi så begeistret at det gjorde vondt, haha.. Vi hadde jo sett så mye moro – stasj vi aldri før har sett, husk på det at jeg er hun som ber om den styggeste og biligste TV’n de har, når hun shopper TV på Elkjøp. LOL!

Apropos TV.. Vi fikk ta en titt på verdens beste TV. Den er faktisk kåret til verdens beste TV, og det forstår jeg godt. LG Curved Oled TV. My god! Forskjellen på TV’n hjemme på Løkka og denne er så stor, at det ikke går an å forklare forskjellene. Det er som dag og natt. Jeg MÅ ha en LG! Og den koster over femti tusen kroner, så det kan jeg bare glemme. Men det er da lov å drømme litt, er det ikke? Fargene.. Bildet! Snakk om å bli blown away!! 

En annen litt fiffi sak som jeg forelsket meg i, var de trådløse og fargerike høytalerne fra JBL.

Herlig design og liten størrelse, i seks ulike og freshe farger, som man enkelt kan ta med på tur. Man kan i tillegg lade telefonen sin i denne høytaleren om jeg ikke husker helt feil, og det er jo smart siden batterikapasiteten på iPhone suger!! Lydkvaliteten på JBL GO er helt fantastisk, og høytaleren er i tillegg rimelig! Jippii!!

Åhåj..

For en dag, altså.. Dette gikk over all forventning, og verken Betty eller jeg trodde det skulle være såpass interessant og ikke minst GØY, da vi satt i bilen på vei utover. Jeg krysser fingrene for å få en invite neste år også, så dukker kanskje muligheten opp for å teste noen enda villere gadgets, enn dem som er nevnt over her. 

Nå skal jeg rydde i klesskapet, noe som kan ta sin tid.. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en real opprydding, så nå skal jeg omsider få orden i sakene. Jeg gleder meg faktisk. 

Hva gjør dere på i kveld, darlings?

SMASK ♥

Annonse