Annonse

NERVEPIRRENDE

Good morning, darlings ♥

Torsdagen er godt i gang, og brodern og jeg sitter i sjappen og jobber så det ryker av tastaturet. Nå er det ikke så altfor lenge til åpning, og som dere ser er det mye som gjenstår. Phew! Jeg blir jo helt matt på en tilfredstillende måte, haha, og jeg gleder meg så vanvittig til å se hvordan butikken blir mottatt av både dere lesere og forbipasserende på Grünerløkka.

Jeg tør ikke sette en åpningsdato riktig enda, men dere skal selvsagt få beskjed når jeg nærmer meg grand opening.

IMG_0604

IMG_0597

Ting tar tid!

Det er jo faktisk en hel evighet siden jeg signerte leiekontrakt, men det er jo ikke bare-bare å skulle renovere, pusse opp og innrede. Det er tidkrevende og det koster flesk, men i tillegg er det jo så vanvittig givende å gjøre noe man har drømt om i så mange år. En drøm går faktisk i oppfyllelse, og den følelsen er ubeskrivelig.

IMG_0608

IMG_0605

IMG_0602

IMG_0600

IMG_0601

IMG_0596

IMG_0599

Sweat Skirt HER // Best Basic Tee HER // Leo Flower Sweat HER // Ice Cream iPhone Cover HER // Nail stickers (coming soon) 

Åhåj… Jeg har så høy puls om dagen, og krysser alt jeg har for at dette kommer til å gå som forventet. Jeg både gleder og gruer meg til de kommende ukene – dette er veldig overveldende og ikke minst nervepirrende.

Har dere en fin torsdag? Herregud, uken er jo snart over… Dagene går virkelig altfor fort!

Suss og klem

Annonse