Annonse

NESTE HELG…

Mine fine, god kveld i stuggu  ♥

Først og fremst må jeg takke for så mange fantastiske kommentarer på forrige innlegg.. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, og dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen.. Takk for at dere er så himla magiske!!

Vi har akkurat spist en sen middag, og har inntatt sofaen etter en lang dag. Jeg har vært over alle hauger, og måtte være så effektiv som mulig da jeg hadde tilgang på bilen til mamsen og Jon.

Jeg merker at jeg blir nødt til å skaffe meg en egen bil ass, for det der styret med buss frem og tilbake tar jo vinter og vår. I dag måtte jeg innom fire forskjellige plasser, og på toppen av det hele kjøpe nye puter og en vinterdyne, et svært tørkestativ, en ny støvsuger, og 4 liter maling..  Hvordan gjør man egentlig sånne innkjøp om man ikke har bil!?? Funker det i det hele tatt å få alt dette med seg på en buss? Det må rett og slett være en umulig oppgave, haha.. Bil er LIVET! Jeg MÅ ha en bil ASAP!

Så.. Nå skal det males i det som skal bli en liten walk-in, og mens jeg maler, håper jeg at de av dere som har vært i Amsterdam, vil dele noen gode tips med meg ♥
Neste helg stikker nemlig tre deilige venninner og jeg til Amsterdam, og nå håper jeg at dere som har vært der før har noen punkter på must do-listen.. Sist jeg var i Amsterdam var jeg 18 år, og overhodet ikke interessert i det jeg interesserer meg for i dag, haha, så noen supertips til hva vi bør se/spise/gjøre/shoppe hadde vært helt topp. 

Jeg gleder meg sånn.. Dette blir en helt fantastisk deilig helg!

Nyt resten av kvelden, darlings ♥

Annonse