Annonse

NEVER TOO OLD…

.. to play!

Åh.. Jeg elsker tivoli.. Eller det vil si at jeg elsker omgivelsene og fargene, ikke karusellene – jeg har nemlig blitt altfor pysete med årene, haha.

På lørdag hadde vi altså en real playdate med Ane Swan. Husker dere at jeg snakket litt om henne for litt siden? Fotografen som knipset noen bilder av meg i Oslo, og som var så snill å ta oss med på fotoshoot i Stavanger? Hun er så flink, og på lørdag fikk hun knipset en drøss med bilder som bare oser feelgood lang vei. Enjoy, sier jeg bare, for dette her er en superhappy innlegg med en haug av superhappy bilder!

Kristin: Strømpebukse fra Pretty Polly HER // T-shirt fra StyleConnection HER // Bomberjakke fra TopShop (tilsvarende HER) // Denim overall fra Junkyard HER // Platform Sneakers fra Vans HER // Armbånd fra StyleConnection HER // Bag fra StyleConnection HER // Solbriller fra LeSpecs HER

Dennis: Jeans og jakke fra H&M // T-shirt fra Stussy HER // Snapback fra Junkyard HER // Sneakers fra Adidas 

Ane, ass.. Snakk om å fange øyeblikket, eller hva? Og så var det jo supergøy å få Dennis med foran kamera for en gangs skyld, haha! 

Nå blir det en altfor sen frokost her i cribben – vi våknet nemlig i to-tiden, og jeg bare, «DENNIS, HVA I ALLE DAGER??? VI HAR SOVET TIL KLOKKEN TO FOR POKKER».. Litt deilig å ligge å dra seg såpass lenge, men samtidig utrolig kjipt å miste såpass mange gode timer av den siste fridagen.. Men men.. Sånn går no dagan, og til frokosten skal jeg kose meg med alle kommentarene dere har lagt igjen i forrige innlegg. Hurraaaa for at dere deler flausene deres med meg!! Dette er så GØY!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse