Annonse

NEW IN

Hei igjen, fininger ♥

Altså, i dag har jeg sovet på en flytemadrass i bassenget i nesten fire timer, så dette må jo være ny rekord for meg når det kommer til antall timer i solen. Jeg har jo en sånn svær pizza float, og i og med at den er trekantet, får man såpass stor plass til både armer og overkropp, som gjør at man ligger trygt og stødig uten å falle av. Vinden blåste meg fra den ene siden til den andre, og for første gang i historien fant jeg det å ligge ute i solen ufattelig behagelig og avslappende, haha.

Jeg nevnte jo så vidt for dere at vi fikk unnagjort litt shopping på La Marina på onsdag, og en av butikkene jeg selvsagt måtte innom var Claire’s. Dere vet den accessories-butikken, ikke sant!? Den med masse fargerikt og morsomt tilbehør til både barn og barnslige voksne? Yup, der tilbragte jeg litt tid til Dennis’ store fortvilelse, haha, men jaggu klarte jeg å finne det jeg var på jakt etter innimellom alt kaoset, nemlig nye cover til iPhonen. Jeg blir jo litt irritert på Apple, som på død og liv skal lage små endringer på de nye telefonene, sånn at f.eks. covers man har brukt tidligere ikke lenger passer. På iPhone 7 har jo kameraet blitt flyttet noen millimeter som betyr nytt deksel, men så er det jo litt gøy å pimpe telefonen litt også. Jeg har jo også forøvrig iPhone 7 Plus, så for min del hadde ikke noen av de supersøte og morsomme dekslene passet uansett…

Jeg falt pladask for disse tre herlighetene her, som gjør telefonen min litt ekstra happy og fresh. De kostet rundt en hundrings per deksel, så det er jo en superfin pris for såpass fine covers som det her. Og jada – man kan jo få dem enda billigere på Ebay, men jeg eier jo ikke tålmodighet til å vente på at pakken skal ankomme, haha.

Nå skal vi nedover for å spise middag, og i dag er det den herlige Kina-restauranten som skal besøkes. De er jo så hyggelige de som jobber der, og maten er både yummy og superbillig – hurra!

Hva gjør dere på i kveld da, skjønninger? Skal dere ut å danse?

Love Love ♥

Annonse