Annonse

NEW IN

 

                 

Digger alt med den nye toppen jeg kjøpte på Bik Bok i går. Mønsteret, fargekombinasjonen, fasongen, og ikke minst prisen. 79,- for en så fresh topp, er ikke verst. Denne skal i sommer, kombineres med en slitt denimshorts, en sort kul hatt, mange armbånd, og lave sandaler. Gleder meg allerede!

Ser på tidligere innlegg at enkelte av dere ønsker å høre min mening om Christina sin oppførsel på Paradise Hotel. For å være helt ærlig har jeg ikke så altfor stor interesse av å gå i dybden på dette. Jeg forstår at dere reagerer, og Christina sier og gjør noen ting som jeg ikke alltid er like begeistret for. Slenge dritt om folk er selvfølgelig ikke greit! Jeg har vært så heldig å bli enda bedre kjent med henne på utsiden, og har her kun sett gode sider av henne. Hun er en livat jente som sprer mye glede, og hva hun sier og gjør på hotellet skal ikke få ødelegge inntrykket av den «ekte» Christina som jeg kjenner…

Ja så var det fredag igjen da, fininger, og det liker vi. Etterpå skal jeg møte jentene til dinner & wine på Aker brygge. Kos!

Håper dere får en fantastisk start på helgen, søteste lesere!

Annonse