Annonse

NEW IN…

Nå blir det endelig enda enklere å bruke iPad`n, ettersom jeg har fått tilsendt dette tastaturet fra Handelsportal. Har allerede tatt det i bruk og merker hvor mye bedre det nå blir å sende mails og ikke minst skrive blogginnlegg. Du finner det HER. Handelsportal er en nettside jeg synes har masse fint tilbehør til iPad og iPhone, og det er rett og slett gøy å bla seg nedover sidene, på jakt etter f.eks. et nytt deksel til telefonen. Bestilte også like så greit dette fargerike dekselet med fjær-design til iPhonen, som passer perfekt til den fargerike garderoben min. Dekselet finner du HER.

Flere av dere etterlyser svarene på spørsmålsrunden, og en del av dem kommer i morgen. Resten kommer som lovet på video, og da tar det dessverre litt tid ettersom jeg trenger litt eksperthjelp av fineste Belinda. Er det èn person som er god på redigering, så er det henne, og jeg vil jo gi de herlige leserne mine, så bra videoblogger som mulig! Hehe…

Håper dere har en deilig og avslappende søndag, skjønninger! Husk at dere betyr masse for meg… Hver og en av dere!

Klem i fleng

 //Reklamebasert innlegg

 

Annonse