Annonse

NEW IN

God morgen, vakre mennesker ♥

I dag våknet jeg av at Betty serverte kaffe til meg på sengen, og hvis ikke det er en deilig start på dagen, så vet ikke jeg. Åh, beste starten! Det som også gjør morgentimene litt ekstra fin, er mine nye sneakers fra Hummel. Jeg fant dem for en liten tid tilbake, og dere var alle enige i at dette var sko jeg skulle bestille, så jeg bare, «alright, jeg bestiller». Hehehe! 

Her er de altså… Mine nye herligheter som jeg også fant på Junkyard (her), og som jeg rett og slett klikket hjem derfra. Disse kommer dere til å se mye til fremover. 

You like?

Ellers er jeg godt i gang med dagens gjøremål og sitter as we speak klistret til dataskjermen. Mail, mail, mail, blogg, mail, facebook, mail, blogg, mail, blogg… The story of my life! 

Nyt dagen så lenge, så skrives vi igjen litt senere.

Klem i Fleng 

Good morning, beautiful people ♥

Today I woke when Betty served me coffee in bed, and that’s what a call a perfect start to the day! The best start ever!  What also makes the morning hours extra nice, is my new sneakers from Hummel. I found them a little while ago, and you were all agreed that I had to order these pair of shoes, so I was like, «Alright, I’ll order them». Hehehe!

So here they are… My new delights from Junkyard (here). You will definitely see a lot of these in the future, and I can’t wait to wear them. You like?

Otherwise, I’m now working on my daily tasks and sitting as we speak glued to the computer screen. E-mail, e-mail, e-mail, blog, e-mail, facebook, e-mail, blog, e-mail, blog … The story of my life!

Enjoy the day, talk later.

Hugs and kisses

Annonse