Annonse

NEW IN

God søndag, skjønninger ♥

På en regnfull dag som dette er det ingen ting som er bedre enn å krype opp i sofakroken med mannen og en kopp kaffe, mens favorittserien snurrer på TV’n, iført en chunky og comfy strikkegenser. Jeg har som dere sikkert har merket totalt strikkedilla om dagen, og herligheten under her kom på døren i går. Sekshundre kroner fra Zara og verdt hver eneste krone, fy fader nå koser jeg meg.. 

Kvelden i går gikk med til kos i stuggu og en hjemmelaget pizza. Jeg prøvde meg igjen på å lage den beste pizzaen noen sinne med oppskrift på pizzasaus hentet fra google. Når du søker opp «verdens beste pizzasaus» går du liksom med forventningene om at det faktisk skal knulle i munn, men jeg ble for tusende gang ikke fullstendig overbevist. Jeg må bare innse én gang for alle at jeg aldri kommer til å gjenskape den gode smaken som jeg husker fra barndommen, så heretter blir det ikke noe mer hjemmelaget pizza ala Kristin. Pokker altså.. Haha!

Hva gjør jeg galt? I går kokte jeg sausen i 20 minutter med ingredienser som hakkede tomater, sjalottløk, hvitløk, salt, pepper, sukker, basilikum og oregano, men ikke faen om det ble sånn jeg hadde håpet på. Kan noen der ute være så snill å fortelle meg hva som er hemmeligheten? Er det fordi jeg lager den selv at den ikke blir så digg? Blir det bedre om noen andre hadde laget den? Åååå? Jeg er frustrert.. Over en pizzasaus, liksom! Haha.. 

Hvordan har helgen vært så langt da, lovelies? Har dere noen spennende historier å dele med meg? 

Måtte dere få en deilig søndag så lenge, så blogges vi senere ♥

SMASK

Annonse