Annonse

NEW IN

Yes!

I går kom pakken jeg har ventet så spent på.. Med sommerlig innhold og splitter nye og råkule sneakers. I hvit, selvfølgelig!

Haha.. I går sa en av dere at jeg må være den mest værsyke og væropptatte bloggeren her til lands, og jeg kan absolutt si meg enig der altså. Jeg henger meg altfor mye opp i været, og drømmer altfor mye om sol og sommer og SYDEN. Men altså.. Når man ikke har sett en solstråle på flere måneder og omgivelsene er så nitrist, grå og brun-beige, nei da klarer jeg faktisk ikke å la være.. Jeg lengter så ubeskrivelig mye til våren.. Til snøen forsvinner, til det brune gresset og de brune trærene blir grønne og friske.. Til fuglekvitter, dagslys, og tørr asfalt, og til jeg kan sprade rundt i kritthvite sneakers. Åh! 

Jeg kunne nemlig ikke dy meg da jeg så disse hvite herlighetene da jeg hygget inne på Junkyard, og de ble puttet direkte i handlekurven sammen med noen korte denimshortser, en ny snapback og litt annet moro. Gleder meg til å vise resten senere!

Men sorry altså.. Sorry for at jeg henger meg så mye opp i været, haha! Jeg skal slutte, og så skal jeg heller prøve å fokusere på det positive med vinteren og grått vær. LOL! Og dere? Sorry for dårlig oppdatering i går. Jeg hadde så sinnsykt mye å gjøre, og hadde ikke sjans til å stikke innom dere igjen. Jeg ble sittende til nærmere halv tre i natt med alle oppgavene, som selvfølgelig resulterte i at jeg forsov meg i morges. Typisk! Jeg hadde jo store planer for morgenkvisten, og så hadde jeg tenkt å overraske dere med et innlegg i syvtiden.. Den gang ei! 

Jeg prøver igjen i morgen, hehe. 

Denimshorts HER // Sneakers HER // Snapback HER

Nå skal jeg hoppe i dusjen og freshe meg opp til to møter, for vet dere hva? Skal jeg fortelle dere noe ekkelt? Jeg kan ikke huske sist jeg vasket håret, haha! Og jeg har til og med vært på trening en av dagene.. Tørrshampo gjør meg så ekstremt giddalaus, ass! Men det går fint.. Æ BRYR MÆ IKJE!!

Talk later, hotties ♥ Nyt dagen så lenge!

SMASK

Annonse