Annonse

NEW IN!!

Yes! Yes! Yes!

Nå er de endelig på lager!!

De superfine multi bracelets, som passer perfekt til absolutt alt – både til fest og hverdags, og spesielt festival.

På Findings festivalen på fredag kombinerte jeg flere av disse armbåndene sammen, og fargerike, sprudlende armbånd setter liksom prikken over i-en. Jeg er og blir en bracelet lover.. Jeg har huset fullt, jeg elsker armbånd og får aldri nok. Sånn til Dennis’ store fortvilelse!! Det ligger armbånd overalt, haha!

Jeg får titt og ofte spørsmål om hvor jeg får fatt i alle de fargerike ambåndene mine, og nå finner dere et stort og deilig utvalg i shoppen ♥

1. Multi Bracelet – Skull HER 2. Multi Bracelet – Purple Mix HER 3. Multi Bracelet – Anchor HER 4. Multi Bracelet – Love HER 5. Multi Bracelet – Fresh HER 6. Multi Bracelet – Peace HER 7. Multi Bracelet – Hot Pink HER 8. Multi Bracelet – Black HER 9. Multi Bracelet – Golden Mix HER 10. Multi Bracelet – Pearls HER 11. Multi Bracelet – Neon HER 12. Multi Bracelet – Friendship HER 13. Multi Bracelet – Cute HER

Var de ikke fine?

Dette er både arm candy og eye candy, på én og samme gang.. Det er utrolig hvor glad man kan bli av happy accessories, ass! Juuubiiii ♥

Nå skal jeg bort å kjøpe noe frokost til oss, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag så lenge.. Skravles senere, fininger!

LOVE 

Annonse