Annonse

NEW IN

//Nyheter i egen butikk

God fredagskveld i stuggu, darlings ♥ Har dagen behandlet dere bra?

Jeg står her i sjappen og koser meg glugg, mens de nye og helt insanely kule, glitrende veskene lyser mot meg. I går fikk jeg nemlig inn en leveranse galskap – jeg har tatt inn et nytt merke, som man kan finne på TopShop bl.a., og her snakker vi craziness, glitter og hurra-meg-rundt-stemning på høyt plan. Hvordan kan man liksom ikke digge en Tequila-veske!? Eller en Coca-Cola cross-over bag? Halleluja, sier jeg bare! Dette her er helt rått.

IMG_1857

I tillegg til disse veskene, har det også ankommet flere råfreshe iPhone covers, så nå er det så mye glitter, leopard, enhjørninger og palmemotiv atte hjelp. Man blir jo ikke annet enn sjukt happy av å være her borte i butikken, og det ser ut til at flere der ute er glad for at jeg tilbyr såpass mye spruddel som jeg gjør – hurra!

IMG_1851-2

IMG_1863

IMG_1854

IMG_1861

IMG_1855

You like?

Jeg kommer til å legge ut herlighetene på nettshoppen i løpet av kvelden, så følg med på Snapchat (Styleconnection) – for å få med deg når all galskapen ligger ute for salg ♥

Snart blir det sofa, max chill og vegansk taco – hjelpes som jeg gleder meg!

Nyt kvelden, boys and babes ♥

Annonse