NEW IN – AMAZING BIKINIS

God morgen, solstråler ♥

Mens jeg sitter her på kjøkkenet mitt, på den faste plassen, med en kaffekopp foran meg og restene etter gårsdagens middag, tenkte jeg å vise dere siste tilskudd til syden-garderoben. Jeg har nemlig fått fatt i tidenes fresheste bikinier, begge to fra New Yorker, og bare SE på disse her da. Fine eller? Dødsfine og veldig meg! Gleder meg til å bruke dem i sommer til solbrun hud og kule solbriller. 

You like?

Men dere? Apropos middagen fra i går. Dere vil ikke tro det, men for første gang på 4 måneder, har jeg altså klart å ta i bruk kjøkkenet. Jeg følte meg som tidenes idiot da jeg stod der ved induksjonsovnen min og ikke forstod hvorfor platene ikke ville bli varm, og før jeg var tragisk nok til å fakisk ringe til en venninne og spørre om hjelp, innså jeg at jeg måtte plassere steikepannen på selve platen for at den skulle reagere. Jaddaaa… Dere skjønner tegningen, men maten ble overraskende bra, og jeg kan nå skryte på meg enda en rett som jeg faktisk klarer å mekke sammen. YEY! 

Nå skal jeg svinge meg rundt. Masse på agendaen, så da skrives vi litt senere. 

Nyt dagen så lenge ♥