NEW IN – AMAZING DENIM

Juuhuuu, fininger ♥

FOR en deilig dag dette har vært… Både deilig og produktiv, og jeg har hygget max med diverse gjøremål, samt et superhyggelig møte med Urban. Apropos Urban, så må jeg jo vise dere siste tilskudd i garderoben fra nettopp Urban. Vi snakker tidenes råeste jakke, og jeg har for å være helt ærlig ikke hatt en kulere jakke, noen gang! Bare SE på denne herlige saken her da… Helt rå, sant?

Gleder meg så sinnsykt til å bruke den, og er hundre prosent sikker på at denne blir helt rå til et maxi skjørt, en kul caps, noen sneakers og en oversized strikkegenser. 

Åh, lykke!

For de som er like giret på denne her som meg, finner dere jakken HER.

Alright… Nå skal jeg lage noe middag, for joda… jeg har faktisk begynt å eksperimentere litt på kjøkkenet, og jeg begynner å få en anelse dreisen på den eneste retten jeg serverer til meg selv. Egentlig ikke noe å skryte av siden det kun er kylling og grønnsaker det er snakk om, men allikevel… Creds for å ikke bare kjøpe take away! HEhe..

Men dere? I MORGEN HAR JEG BURSDAG, OG DET ER DET GØYESTE SOM FINNES I HELE VERDEN, FOR BURSDAG ER LIVET! I tillegg kan jeg friste dere med en avsløring av en hemmelighet som jeg har hatt så sinnykt lyst til å fortelle dere lenge, så da er det bare til å vente i spenning og glede seg til i morgen!

HUrrrraaaaaaa!

 

Juuhuuu, darlings♥

What a lovely day this has been … Both nice and productive, and I have enjoyed with various tasks, as well as a super nice meeting with Urban. Speaking of Urban, I have to show you the latest addition to the wardrobe from Urban. We’re talking an all-time favorite, the most awesome jacket, and to be honest, I haven’t had a cooler jacket, EVER! Just LOOK at this beauty … Totally hot, right?

Can’t wait to use it, and I’m a hundred percent sure that this will be so cool combined with a maxi skirt, a cool snapback, sneakers and an oversized knitted sweater.

Alright … Now I’ll make some dinner, and yeah that’s right… I’ve actually started to experiment in the kitchen, and I’m starting to get a clue on the only course I serve myself. Not really anything to brag about since it’s only chicken and vegetables, but anyway … Creds to not only buy takeaway! Hehe ..

TOMORROW IS MY BIRTHDAY AND THAT’S KIND OF LIKE THE BEST DAY EVER! Yeeeeey, and in addition, I can tempt you with a disclosure of a secret that I’ve been wanting to tell you for a long time. So now, it’s just to wait in excitement and look forward to tomorrow!

Jiiiiiiiiippiiiiiiiii!