Annonse

NEW IN – AMAZING SUNNIES

Aloooha!

Jeg kom meg gjennom den pinefulle økten, og sitter nå helt utslått i sofaen og bare, «phuuu! SÅ glad for å være ferdig». Nå har jeg egentlig glemt hvor inn i granskauen vondt det gjorde, og resultatet skal jeg vise dere om ikke lenge. Det som også gjorde denne kvelden litt ekstra fin, var jo at det lå noen nye fantastiske solbriller fra Sunski og ventet på meg i postkassen, og disse blir jeg selvfølgelig nødt til å vise til dere, ettersom de er de råeste solbrillene jeg har sett.

For 25 år siden ble de opprinnelige Sunski surfe-brillene produsert, men er heldigvis tilbake på markedet. De minner om Oakley Frogskins som jeg har sverget til tidligere, men disse får du til halve prisen, noe vi selvfølgelig kan like veldig godt. Er de ikke kule? Jeg er ihvertfall helt i ekstase, og selvom dette kan høres ut som tidenes største klisjé, blir faktisk omgivelsene vanvittig nydelig med disse brillene på nesen… Hehe!

Dere skal få se dem nærmere i et outfit-innlegg i morgen, men jeg har i tillegg en aldri så liten gladmelding til dere. Sunski gir nemlig 10% avslag i prisen i hele 7 dager til mine fantastiske lesere, så hvis dere er keen på nye shades, er det disse dere bør bestille. Oppgi da rabattkoden StyleConnection, for å få en herlig rabatt, len dere tilbake, og gled dere over at tidenes kuleste solbriller er på vei hjem i postkassen deres. Hurraaa!

Nå hopper jeg til køys, så da vil jeg bare ønske dere en riktig god natt når dere kommer så langt. 

Nattaklem fra meg ♥

Annonse