Annonse

NEW IN – AWESOME BRACELETS

God kveld i stuggu. 

Jeg må bare vise dere siste tilskudd til accessories-samlingen min, nemlig disse fantastiske armbåndene fra Next2. Dere skjønner det at jeg har kommet over en ny og herlig nettbutikk, Juvelen.no som den heter så fint, og her finnes et vanvittig flott utvalg av forskjellige smykker o.l. Love it, og bare se på de superfreshe armbåndene jeg klikket hjem for ikke lenge siden…

Fine eller? Det sorte skinnarmbåndet med sølvdetaljer finner dere HER, det oransje med studs finner dere HER, og det sorte Love-armbåndet finner dere HER.  Jeg er sååå fornøyd, og gleder meg til å kombinere disse med armbåndene jeg har fra før. Elsker armbånd. Armbånd er liiivet! 

Nå skal jeg pakke… Er så stresset, har så mye å gjøre og blir jo for faen meg aldri ferdig. Hjeeeelp!

Og ja, stemmer det. Vinneren av Junkyard-konkurransen som kan glede seg over å motta noen nye dødsfete goggles er… Kristine Trøgstad! Woohooooo, gratulerer fine deg. Send meg en mail på kristin_g_86@hotmail.com, så skal jeg få sendt av sted premien. Hurra!

Nyt kvelden videre ♥ 

//Reklamebasert innlegg

Annonse