Annonse

NEW IN – AWESOME NEON

Good morning hotties!

FOR en dag… Jeg har så mye å gjøre at jeg får helt stress, men det går bra. Så lenge jeg får i meg alle de koppene med kaffe som er nødvendig og samtidig prøver å holde tungen rett i munnen, skal jeg nok klare å komme meg gjennom dagen. Hehe. 

Hvordan er det å være tilbake i jobb og på skole da? Helligdager er LIVET, og man burde absolutt hatt flere av disse iløpet av året. Er dere ikke enig? Dessverre må vi vente helt til desember på noen røde dager igjen, men frem til da er det jo sommerferie og den slags, så da har man jo masse å se frem til. 

Tenkte jeg ble nødt til å vise dere siste tilskudd til skogarderoben, som er noen neongule Vans. What a shock! Jeg kommer aldri i hele mitt liv til å gå lei av denne fargen, og disse her var virkelig prikken over i-en. Perfekt, rett og slett. Deler dere samme entusiasme som meg, kan dere klikke skoene hjem herfra

Jeg suser videre, så da snakkes vi litt senere vakre lesere. Åååh jeg liker dere så godt! Kjekt å se at flere av dere er tilbake!

SMASK ♥

Annonse