Annonse

NEW IN – AWESOME SNAPBACK

Hei igjen, vakre lesere ♥

Dere vil ikke tro det, men vi holdt ut faktisk ut i litt over tre timer ved bassenget i dag, og iløpet av denne tiden fikk jeg Dennis til å leke fotograf nok en gang, og tok da dette fantastiske bildet av den enda mer fantastiske snapbacken jeg kjøpte i Benidorm i går.

Jeg er så avhengi av dette deilige hodeplagget, og digger at jeg kan ha en dårlig hårdag hver eneste dag, uten at det irriterer meg på noen som helst måte. Jeg ser jo at det blir litt mye snapback på denne bloggen, men sånn får det faktisk bare bli. I tillegg til at det er überkjedelig å prøve å få til en eller annen frisyre som holder i toppen to sekunder, har jeg også et hår som svært sjelden vil sammarbeide, og det eneste som funker er bølgetang. Hurra for den liksom, og ikke minst… HURRA for snapback! Snapback er LIVET ♥

Nå hopper vi i dusjen før vi går ut for å spise, og senere skal vi møte en stor vennegjeng som også befinner seg her i Albir akkurat nå. Superkoselig, og jeg har på følelsen av at vi kommer til å bli deilig bedugget og i skikkelig partyhumør iløpet av kvelden. Whoop whoooop, det er jo tross alt lillelørdag. 

Nyt kvelden og kos dere gløgg ihjel!

SMASK ♥

Annonse