Annonse

NEW IN – AZTEC DRESS

God morgen, verdens nydeligste lesere!

Det var jo flere av dere som lurte veldig på hva som lå i H&M posen jeg hadde i hånden på bildene i går, og det var denne herligheten av en kjole som jeg heldigvis fant et kult bilde av på nett. Aztec mønsteret har jeg virkelig falt for i år, og derfor passet denne kjolen perfekt. Løs og fin i fasongen, herlig fargekombinasjon, og ikke minst en kjempefin pris. Betalte 100,- for denne, og gleder meg til å bruke den…

Nå skal det ryddes enda mer, og satser på å bli helt ferdig innen halvannen time. Ser også at mange ønsker å se bilder av meg fra da jeg var liten og tenåring, og det skal dere faktisk få se. Holder på å se igjennom mange bilder nå og skal prøve å finne noen fra forskjellige aldre. Hahah! Guri land…

Ha en fin torsdag så lenge.

Klem i fleng

Annonse