NEW IN – BLACK PUMPS

Hei igjen, vakre mennesker!

Tenke bare å vise dere siste tilskudd til sko samlingen… Selvom jeg er en superlaidback jente, som trives aller best i lave sko, så er jeg selvfølgelig også litt begeistret for hæler. Det har jeg alltid vært, og det eneste jeg manglet i sko garderoben var faktisk noen klassiske sorte pumps. Jeg fant noen jeg likte kjempegodt på baresko.no, og disse sorte i skinn med litt platå foran, er midt i blinken. I tillegg er de skikkelig behagelig, og det kan vi like. 

Slike pumps er liksom genial i visse anledninger som f.eks familiemiddag når man skal pynte seg litt ekstra, når man skal på et event og trenger noen heels til den åletrange jeansen osv. Akkurat den anledninger har riktignok ikke dukket opp enda, meeen det kan jo være kjekt å ha noen slike klassikere som disse i skapet. Hehe. Jeg ser vel egentlig ganske tydelig, hvor mye jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg hadde lov til å kjøpe et ekstra par sko… Men jeg hadde lov, sant? 

Jeg er forresten på plass i Stavanger etter en helt forjævlig flytur. Det var IKKE pga. turbulensen, men alle de irriterende menneskene rundt meg. Jeg har en del ting som er addet på hat-listen, og disse kommer jeg til å dele med dere senere. MÅÅÅÅ få ut litt aggresjon. Haaaah!

Skrives ♥