NEW IN – BOLT NECKLACE

God morgen, fine mennesker.

Dere vet det smykket jeg siklet etter her forlenden, sant? Vel, jeg har fått fatt i orginalen som er fra Second Female, gjennom de herlige menneskene på Storheil Agenturer og bare, «HURRAAA»! Dette smykket blir bare sååå fint til egentlig alt, og jeg får en sånn skikkelig god sommerfeeling av fargen på silkebåndet. Nå er det faktisk på tide at våren melder sin ankomst, for disse minus ti gradene som herjer utenfor nå, hører kun hjemme på fjellet!

Åh, se så fint da! Elsker dette, og gleder meg til å vise dere hvordan jeg kommer til å style det. 

Har dere ellers en bra dag i dag, skjønninger? Jeg klarte å stå opp klokken 09:00 i dag, som er det tidligste på lenge. Jeg er akkurat ferdig i møte med Vixen, og skal straks på lunchdate med en av mine beste kompiser. Koooos! 

Ønsker dere en strålende dag så lenge, så skrives vi litt senere ♥