NEW IN – CONVERSE RUSTY ORANGE

 

 

Hei igjen fininger!

Husker dere de herlige sko eskene jeg viste dere fra min nye favoritt-nettside, Footway? Her er et til av de parene jeg bestilte, og Converse er jo som dere vet, alltid velkommen inn i min garderobe. Disse i fargen rust oransje passer helt perfekt til høsten, og var virkelig et godt kjøp. I tillegg var de satt ned i pris, så da var det ikke noe å stusse på i det hele tatt. Jeg elsker dem, og dere finner Conversene HER

Etterpå skal jeg innom en blomsterbutikk her i Drammen for å hente en bukett som Dennis bestilte til meg på bursdagen min. Dessverre var vi gått fra kontoret før de ble levert, men da får jeg friske og fine blomster til denne uken istedet. Herlighet så skjønn han er ♥

 

Håper dere har en fin tirsdag så langt, fininger!