Annonse

NEW IN – DC SNOWBOARD BOOTS

God morgen, solstråler ♥

Det er lillelørdag, solen skinner fra skyfri himmel, og jeg har akkurat hatt fotoshoot utenfor med mine nye herlige snowboard boots fra DC og Junkyard. Var de ikke fine?

Snowboardsesongen er jo ikke over enda, og dere vet jo at vi skal oppover til Hemsedal i påsken. SOM vi gleder oss, og da tenkte jeg det var på tide med noen nye snowboard boots. Junkyard har jo nå salg på kjempemasse fresht snowboardstasj som bl.a brett, bindinger, jakker, bukser, boots, og disse bootsene var intet unntak. Fikk dem for nesten halv pris, og DA er det gøy å putte produkter i handlekurven. Sant, vel? Wuuhuuuu! 

Klikk dere inn HER for å komme til salget. 

Men dere? Det blir jo ikke bare kjøring i Hemsedal i påsken, og påskehelgen er full av festlige eventer. Noen av dere som skal oppover eller? Isåfall må jeg tipse dere om både Junkyard in the Valley og Bjerkan Invitational, som er påskens desidert mest underholdende påskearrangementer. Klikk dere inn på linkene for litt mer info, og folkens? Det er bare til å glede seg som pokker… Kun to uker til det smeller!

Nå skal jeg gå i gang med å lage video av leiligheten til dere, så denne får dere se litt senere. Yey!

SMASK ♥

Annonse