Annonse

NEW IN – DENIM WAISTCOAT

Hola chicas ♥

Har dere en fin søndag? Her skinner solen fra skyfri himmel, og vi har lagt bak oss hele tre timer på stranden. TRE timer, og ikke et minutt ekstra, så nå har vi kommet oss tilbake på hotellet for å superchille i skyggen med noe kladt og godt i glasset. 

Tenkte jeg bare skulle vise dere den råkule denimvesten jeg fant på Pimpkie i går, før jeg viser dere en aldri så liten stemningsrapport fra timene på stranden…

Fresh eller? 

Denne er helt perfekt… Både når det kommer til farge og shape, og ikke minst til lengden. Jeg har nemlig vært på jakt etter en denimvest med litt lengde på, og denne går helt ned til hoftene, som passer strålende hvis jeg ønsker å bruke den utenpå en hoodie eller en lang basic sweat-kjole. Er dere på jakt etter en sånn som dette, kan dere finne en tilsvarende vest HER

Alright, bildeoppdatering fra dagen kommer om ikke så altfor lenge, så da skrives vi litt etterpå, søtiser.

SMASK ♥

Annonse