Annonse

NEW IN – FABULOUS ORIGINALS

Hello, Adidas! I’m totally in love…

Har dere sett noen freshere høst-sneakers?

Det har ihvertfall ikke jeg, og like før helgen plukket jeg med meg disse coole og trendy herlighetene fra Urban i Karl Johan. Digger leopard detaljene og ikke minst fargen, og de her blir helt forbanna rå nå som det er litt kaldere i luften. Det stod mellom sorte og disse grønne, men siden de fleste skoene mine er sorte tenkte jeg at det var gøy å gå for en annerledes høstfarge. Bare tenk hvor kule disse her blir til militærmønser og burgunder da? Eller en knasj neonfarge f.eks… Åh, disse skoene her… Er faktisk litt forelsket i dem!


Nå skal jeg rydde bort alle bevisene på at det var fest her i går, og senere blir det hang out her i cribben. Vi jentene har jo et fast søndagsrituale som går ut på å ligge strak ut her hos meg mens vi ser på Robinson, og i kveld er intet unntak. Med et kilo smågodt foran oss blir kvelden komplett, uansett hvor ille hanoveren skulle vise seg å være. Heheh. 

Noen som gleder seg til kveldens episode, eller?

SMASK ♥

Annonse