NEW IN – FROGSKINS

Feeeerdiiiiig!

Jadda, dette er sweet. Jeg er så svett og ekkel nå, at dere hadde blitt litt småkvalm om dere sett meg, men nå er det helt strøkent her. YEY!

Jeg kom jo også på i opprydningen, da disse solbrillene dukket opp, at jeg har glemt å vise dere nettopp disse brillene. Jeg er jo en ihugga fan av Oakley sine Frogskins, og disse er intet unntak. De ble med meg hjem fra G-Sport den kvelden en del bloggere var samlet, og jeg gleder meg til å bruke dem i strålende solskinn. Det som også er litt kult, er at de lyser i mørket, og det kan jo bli litt funny på afterskien i Hemsedal i påsken. Whoop Whoop, sier jeg bare. 

Kule eller? 

Ellers så kom min kjære Betty akkurat inn døren, etter en lang dag på jobb, så nå skal vi spise litt før mamsen og Jon kommer på besøk litt senere. I kveld ser det også ut til at det blir en aldri så liten tur ut, så det kan jo bli gøy. I morgen blir det event hos Malene Birger i Hegdehaugsveien, og på lørdag suser Christina, Camilla og jeg opp til Trondheim, for å feire bursdagen til Nina. Wooohoooo… Bra helg!

Har dere en bra torsdag, fininger? 

Løøøv ♥