Annonse

NEW IN – FUEL’D VEST


Hei igjen folkens. 

Tenkte bare jeg skulle vise dere hva som ligger å venter på posten når jeg kommer hjem fra Praha, nemlig denne ULTRAKULE vesten jeg bestilte fra Boozt.no her forleden. Jeg har jo egentlig shoppet nok på denne turen, men denne måtte jeg bare ha. Den er litt stygg-kul egentlig, og egentlig til gutter, men jeg ser virkelig potensialet i denne vesten, på tross av at den er quilted, noe jeg egentlig ikke er så fan av. Jeg er sikker på at denne blir helt rå til en hoodie, super skinny jeans, en beanie og oransje Converse, og på grunnlag av dette klikket jeg den hjem. Om det blir like fint i virkeligheten som jeg har sett for meg, får tiden vise, men jeg har troen! For dere andre som ser potensialet, så finner dere vesten HER. Hehe. 

Jeg holder nå på med 2.del av shopping guiden fra Praha, som jeg håper kan komme til nytte for de av dere som ser for seg en Praha-visitt på nyåret, og dere? Jeg kommer forresten til å lage en video med alle mine nye innkjøp fra Praha, hvis det høres interessant ut. 

Hva gjør dere på i kveld da, skjønninger? 

SMASK

Annonse