NEW IN – GUN NECKLACE

God morgen, skjønninger ♥

Tenkte jeg bare måtte vise dere dette råkule smykket fra Friis som jeg bestilte (her) i romjulen. Kult eller? Dette blir perfekt både alene og i kombinasjon med flere andre lange smykker som igjen passer perfekt til min stil. Love it!

Har dere en bra dag så langt? Jeg sitter fortsatt i joggebuksen i sofaen og prøver å finne flybilletter til Bergen. Fokus har vært så heldig å få bo hos min kusine i romjulen og nyttårshelgen, og nå er det vel på tide å få han hjem igjen. Satser på en tur opp og ned på dagen, sånn mht. alt som står på agendaen. Phuuu! Hei hvor det går i et nytt år. Joohooo. 

Er forresten i ekstase over alle de fine kommentarene dere har lagt igjen på de siste innleggene mine. Blir jo så himla glad hver gang dere skriver til meg, og jeg skal faktisk helt ærlig innrømme at jeg har savnet dere litt den siste tiden. Sånn blir det jo i en hektisk juletid, men godt å se at dere er tilbake ♥

Ønsker dere en strålende dag så lenge!

Klem i fleng