Annonse

NEW IN – INKA PLATFORMS

Hei igjen, fininger ♥

Jeg har jo fått helt dilla på platforms, og da er det jo helt på sin plass med noen fargerike pltaforms fra Noodles, eller hva? Disse ble altså med meg hjem fra Urban forrige uke, og herlighetene får meg faktisk i et strålende godt humør. Det gjør jo forsåvidt alt som er fargerikt, som sikkert ikke kommer som en bombe, og i tillegg er det jo stor stas å komme seg litt opp i høyden på noe annet enn høye hæler, siden jeg tross alt og på mystisk vis har klart å krympe hele 4 cm det siste året. WTF liksom… 

Disse blir helt rå til festival sommeren i kombinasjon med slitte korte denimshorts, snapbacks og oversizede hoodies. You like? Isåfall finner dere dem HER

Nå skal jeg i hundebursdag (!?!) til fineste Lui, og jeg bare, «Belinda? Man feirer ikke hundebursdag», og Belinda bare, «JO, DET GJØR MAN GJELSVIK», og jeg bare «åjaa, så flott at jeg husket bursdagen til Fokus i mars da!»… Jeg er en dårlig person! Faen ta meg… Jeg visste bare ikke at man drev med den slags… Å feire hundebursdag altså.. Jeg trodde bare det var noe man gjorde i en sånn rosa fantastiverden, men der tok jeg sannelig feil gitt. Hahahahah. 

Altright.. Da er det bare å komme seg ut å kjøpe gave til hunden, samt et hyggelig kort fra tante Kristin. Å være tante er stor stas! GRATTIS MED DAGEN, LUI! I love you giiirrrl ♥

Skrives!

Annonse