Annonse

NEW IN – IPHONE STASJ

 

 

Hei igjen georgous readers!

Skal jeg ha nytt stasj til min kjære iPhone eller iPad, er det Handelsportal jeg bestiller fra. Hovedgrunnen til dette er det suverene utvalget, og at man finner noe for enhver smak. Jeg må derfor bare tipse dere om et supert tilbud. Det siste jeg bestilte derfra var en «survival pack» , og når den opprinnelig har kostet 1449,- og nå koster 399,- kunne jeg ikke gjøre annet enn å klikke den hjem. Det som er så greit med denne pakken, er at det følger med hele 6 deksler, 3 skjermbeskyttere hvorav 2 speil, støvplugg og sportsarmbånd. Sportsarmbåndet er jeg super fornøyd med da jeg har det fra før, men dette blir en perfekt liten ting å gi vekk til en av venninnene mine som villa ha nettopp et slikt armbånd. I love it, og er du like begeistret for sånt festlig stasj som meg, kan du finne pakken HER.

Følg forresten med på facebooksiden senere i kveld, da jeg kjører i gang en hyggelig konkurranse. Hurraaa!

 

Ha en herlig kveld videre, skjønninger!

 

//Reklamebasert innlegg

Annonse